Hem | Hotell Rum | Hotell Läge | Fotogalleri | Virtuell | Video Tour | Restaurang Les Etoiles 
  Restaurant Les Etoiles
     
Bästa pris-garanti

 

Kolla in vår
Live webbkamera!

Hotel Atlante Star's Live Webcam

 

Missa specialerbjudanden?

Klicka här

 
Restaurant Les Etoiles


Välkommen till Les Etoiles, med panoramautsikt och exklusiv restaurang på takterrassen i Rom. Denna exklusiva gourmet restaurang erbjuder gäster från både Rom Atlante Garden och Rom Atlante Star hotell av den mest utsökta maten i Rom och med den finaste bakgrunden och utsikten i hela Rom.

 

Bland annat är Italien känd för sin mat, och här i huvudstaden känner vi att vi har ett ansvar att upprätthålla ett gott rykte som vi har i hela världen. En äventyrlig meny med lokala och nationella rätter, med enbart de finaste råvarorna från hela Italien, inklusive varor i vår egen ekologisk produktion väntar dina smaklökar. Våra kockar är prisbelönta och kommer hela tiden upp med nya ideer.

 

Utsikten på terassen från Les Etoiles Restaurang har länge eftersökt av olika TV-och filmbolag produktion, med panoramautsikt över den antika staden Rom och kullarna runt omkring, liksom Peterskyrkan och Vatikanen i förgrunden, utan tvekan ger den största hänsyn till den eviga staden med en hotellupplevelse. Klicka på vår Live Webbkamera att dra dina egna slutsatser.

 

I solnedgången, är den romerska skyline en uppsjö av färger och en symfoni av känslor som de säger. Detta läge är utan tvekan en av val för dem privilegierade nog att få sitt bröllop i den eviga staden Rom och med en kapacitet på upp till 200 erbjuder Les Etoiles idealiskt för ert stora evenemang.

Weddings at Atlante Star Bröllop : Hotel Atlante Star är specialiserad på bröllop i Rom och våra lyxiga sviter är den perfekta sättningen för den bästa dagen i ditt liv och självklart de kommande. Njut av din första kväll i äktenskapet av den förtrollande romerska skymningen över Peterskyrkan på terrassen.
Secure Booking För att boka på Hotel Atlante Star Klicka på vår
Boknings sida
, där du blir ansluten till vår Live Real-Time Boknings system. Här kommer du att kunna få garanterad bekräftelse omedelbart på det boende du väljer, samt en noggrann uppdatering på vad som finns tillgängligt.
Virtual tour of Double Room
Virtual tour of view
Virtual tour of restaurant Les Etoiles
Virtual tour of La terrazza

Virtuell : Du är hjärtligt välkommen att ta en tur i ett urval av våra lyxiga rum och sviter med vår exklusiva nya Video tur. Glöm inte att ta en titt på den fantastiska panoramautsikten över staden från 6: e våningen via vår Live Webbkamera av Peterskyrkan.