Hem | Hotell Rum | Hotell Läge | Fotogalleri | Virtuell | Video Tour | Restaurang Les Etoiles 
  Rooms at the Hotel Atlante Star
     
Bästa pris-garanti

 

Kolla in vår
Live webbkamera!

Hotel Atlante Star's Live Webcam

 

Missa specialerbjudanden?

Klicka här

 
Suite Alla rum har som standard en kontrollerad luftkonditionering så att varje gäst har full kontroll över sin miljö och temperatur. Badrummet är gjort av utsökt marmor med lyxigt badkar eller dusch, samt ett modernt kit av handdukar och badrockar.

Koppla av och njut framför den internationella satellit-tv med film och sportkanaler från hela världen som BBC och CNN medan du smuttar på en dryck från minibaren, eller alternativt koppla dig till världen genom att haka upp din bärbara dator till vår hög hastighet Internet-anslutning.
Sviterna på detta lyxiga hotell har allt av det ovanstående plus lite mer lyx känsla. Badrummen har Jacuzzi, dyrbar italiensk marmor som hämtades från Afrika genom segerrika romerska arméer från den gamla republiken. Vissa rum i detta 4-stjärniga hotell vid vatikanen erbjuder även panoramautsikt över Peterskyrkan.

Mitt bland de kungliga och magnifika gatorna, Castel Sant'Angelo och Vatikanstaten finns Hotell Atlante Star som består 70 lyxiga rum och 15 sviter. Var och en av våra lyxiga hotellrum har designats och renoverats till högstandard med elegans, romantik och stil.

 

Hotellet och rummen består av en klassisk europeisk inredning. Det är hemtrevlig men ändå rymliga, levande och intressanta rum. Rummen är dekorerade med allt från siden till marmor och mahogny som ger en perfekt kombinition för att skapa ett personligt boende i underbara antikens Rom.

Weddings at Atlante Star Bröllop : Hotel Atlante Star är specialiserad på bröllop i Rom och våra lyxiga sviter är den perfekta sättningen för den bästa dagen i ditt liv och självklart de kommande. Njut av din första kväll i äktenskapet av den förtrollande romerska skymningen över Peterskyrkan på terrassen.
 
Secure Booking För att boka på Hotel Atlante Star Klicka på vår
Boknings sida
, där du blir ansluten till vår Live Real-Time Boknings system. Här kommer du att kunna få garanterad bekräftelse omedelbart på det boende du väljer, samt en noggrann uppdatering på vad som finns tillgängligt.
   
     
 
Virtual tour of Double Room
Virtual tour of view
Virtual tour of restaurant Les Etoiles
Virtual tour of La terrazza

Virtuell : Du är hjärtligt välkommen att ta en tur i ett urval av våra lyxiga rum och sviter med vår exklusiva nya Video tur. Glöm inte att ta en titt på den fantastiska panoramautsikten över staden från 6: e våningen via vår Live Webbkamera av Peterskyrkan.